Een heerlijke en makkelijke vegan pizza, die helemaal plantaardig is, met kleurrijke groenten en een zelfgemaakte tomatensaus! De pizza’s zijn lekker snel klaar, de bereiding kost je 10 minuten tijd en de oven doet in 12 minuten de rest!
Nodig
Bereiding
8 minuten + 12 minuten oventijd
Verwarm de oven voor op 220° graden en bekleed de ovenplaat met bakpapier.
Haal de pizzabodems uit de verpakking en leg ze op de bakplaat.
Mix de tomatenpuree met knoflookpoeder, Italiaanse kruiden, zout, peper en wat water in een kommetje en mix het tot een gladde tomatensaus.
Verdeel de tomatensaus over de pizzabodems.
Snijd de courgette en champignons in plakjes, de rode ui in halve ringen en de paprika in reepjes.
Verdeel de groenten over de pizza en bestrooi met vegan geraspte kaas.
Schuif de bakplaat in de oven en bak de pizza’s in 12 minuten. De rand van de bodem mag lekker krokant zijn, en de groenten zacht.
Haal de pizza’s uit de oven en garneer ze met verse basilicum en pijnboompitten. Eet smakelijk!