Heerlijk kleurrijk bordje pasta met een saus van rode biet en geitenkaas geserveerd met rucola en walnoten.
Nodig
4 personen
Bereiding
25 minuten
- Kook de pasta gaar en vang bij het afgieten een beetje kookvocht op.
- Snipper de ui en knoflook fijn. Fruit deze aan in een pan met een beetje olie.
- Snijd de rode bieten in grove stukken en doe in een keukenmachine of blender.
- Voeg de gebakken ui en knoflook toe samen met de balsamico azijn, citroensap, snuf peper en zout en tijm.
- Doe ook ca. ¾ van de geitenkaas erbij en mix het bietenmengsel fijn.
- Doe de gekookte pasta terug in de pan en voeg de bietensaus toe en roer erdoor. Verwarm alles nog kort. Voeg eventueel een beetje kookvocht van de pasta toe om de saus iets dunner te maken.
- Serveer de bieten pasta met een handje rucola, de rest van de geitenkaas en grof gehakte walnoten. Eet lekker!