Smakelijke vegetarische maaltijd van een omeletwrap gevuld met een kruidige vulling van groenten en tempeh geserveerd met pindasaus.
Nodig
4 personen
Bereiding
- Klop de eieren los met de melk en een snuf peper en zout. Verhit een beetje boter of olie in een pan en giet hier het eimengsel in voor 1 omelet. Bak de omelet 3 minuutjes aan een zijde en draai hem daarna om en bak de ook de andere kant. Houd de omelet warm onder een bord en bak ook de andere omelet(ten).
Verhit een beetje olie of boter in een andere pan en bak de tempeh blokjes op hoog vuur krokant. Haal uit de pan en voeg vervolgens de kruidenpasta toe aan de pan en bak een minuutje. Bak hier de roerbakgroenten in. Voeg de kokosmelk toe en laat het mengsel nog even met de deksel op de pan stoven.
Neem een omelet. Schep hier wat van het groente mengsel op in het midden en verdeel wat tempeh blokjes er over. Vouw de omelet dicht. Schep er wat pindasaus over en garneer met gebakken uitjes en verse koriander.
Lekker met rijst en cassave kroepoek (dan is het gerecht niet meer koolhydraatarm). Je zou de witte rijst evt. kunnen vervangen door zilvervliesrijst. Enjoy!