Makkelijk te maken glutenvrije pannenkoeken op basis van havermeel en boekweitmeel. Wil je ze nog gezonder maken? Beleg de glutenrvije pannenkoeken dan met fruit met daarbij evt. met een dot Griekse yoghurt, en anders een klein beetje honing of agavesiroop. Op naar het recept! →
Benodigdheden
10 pannenkoeken
Bereiding
30 minuten
- Doe het glutenvrije havermeel, boekweitmeel, kaneel en snuf zout in een kom en meng dit door elkaar. Voeg vervolgens de eieren en de melk toe en meng dit tot een geheel.
- Verhit een pan op het vuur met wat boter. Voeg hier steeds een soeplepel met beslag aan toe en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin. Voeg telkens wat extra boter toe aan de pan om een nieuwe pannenkoek te bakken. Leg de pannenkoeken op een bord en houdt deze warm. Herhaal dit met de rest van het beslag totdat alle pannenkoeken gebakken zijn.
- Rol de pannenkoeken op en serveer met vers fruit met daarbij een lepel Griekse yoghurt en beetje kokosrasp. Geniet ervan!