Maak een feestje van je ontbijt met deze chia pudding parfait van plantaardige yoghurt en mango! Makkelijk om te maken, lekker en helemaal plantaardig.
Nodig
2 personen
Bereiding
10 minuten + 4 uur rusttijd
- Meng het chiazaad met de amandelmelk, agavesiroop en vanille-extract in een kom.
- Verdeel het mengsel over twee glaasjes of weckpotten en dek ze af. Zet de puddinkjes voor minstens 3 uur in de koelkast of bij voorkeur een hele nacht om op te laten stijven.
- Haal de volgende ochtend de mango uit de diepvries en leg de blokjes in een bakje met warm water om te ontdooien.
- Haal de chiapudding uit de koelkast en verdeel een laag kokosyoghurt over de chiapudding heen. Verdeel de mango eroverheen en maak het af met de kokosflakes en pistachenoten.
- Eet de ontbijt parfaits meteen of doe het in een bakje en neem het mee als to-go ontbijt. Eet smakelijk!