Rode curry met garnalen, ideaal om met kerst dit gerecht op tafel neer te zetten! Lees hier het recept van Leanne!
Benodigdheden voor de curry:
- 1 Zak grofgesneden Japanse mix van shiitake, paksoi en rode ui (je kan natuurlijk ook los kopen en zelf snijden)
- Fairtrade Thaise rode curry paste
- 400 ml Kokosmelk
- 225 gram roze gepelde garnalen (diepvries)
- Olijfolie
Nodig voor de garnering van de rode curry met garnalen
- 1 Bosui
- 1 rode peper
- Sesamzaadjes
Bereiding
- Roerbak de groenten kort op hoog vuur in een scheutje olijfolie, samen met de currypaste.
- Doe de garnalen erbij en wok deze ook kort mee.
- Voeg de kokosmelk toe en laat het geheel even inkoken, zo krijgt het meer smaak.
- Top af naar smaak met de bosui, ringetjes rode peper en wat sesamzaadjes.
- Je kunt de rode curry met garnalen eten met bijvoorbeeld een huisgemaakt flatbread of anders met wat (zilvervlies)rijst. Geniet ervan!
LET’S DO IT Personal training
Omdat jij druk bent en weinig tijd hebt, maken we je het jou makkelijk door je aan huis te trainen. Of buiten op een plek bij jou in de buurt. Je krijgt professionele begeleiding en coaching. Jouw trainer motiveert je zodat je het beste uit jezelf en uit de training zult halen. Naast de trainingen krijg je een GRATIS voedingsadvies waar je meteen mee aan de slag kunt. Wij zijn jouw stok achter de deur! Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een GRATIS intake!