Een zomerse salade met burrata en perzik. Geniet van de smaakvolle mix van sappige perzikpartjes, romige burrata en knapperige sla. Werk de salade af met pijnboompitten, verse basilicum en een vleugje balsamicocrème. In slechts 10 minuten klaar, perfect als voorgerecht, lunch of bijgerecht.
Nodig
- 4 perziken
- 4 burrata
- 100 gr sla
- 8 eetlepels pijnboompitten
- verse basilicum
- 4 kneepjes balsamicocrème
- 300 gr cherrytomaatjes
- snufje zwarte peper
Bereiding
- Snijd de perziken en tomaatjes in partjes.
- Verdeel de sla over borden of in een grote kom. Voeg de partjes perzik en tomaatjes toe.
- Scheur of snijd de burrata in stukjes en verdeel ook over de salade.
- Druppel wat van de balsamicocrème er over. Bestrooi met pijnboompitten en maak het af met wat verse basilicum en snufje zwarte peper. Geniet ervan!