Deze week heeft Sandra voor ons deze heerlijke en verantwoorde zelfgemaakte bowl gemaakt met gemarineerde zalmblokjes, rijst en groenten én een pittige limoen mayo saus. Yum!
Nodig
4 personen
Saus
Marinade zalm
Bereiding
- Je kunt voor de poke bowl zowel gewone rijst als sushirijst gebruiken. Snijd de zalm in blokjes, voeg de ingrediënten voor de marinade toe en bewaar zolang afgedekt in de koelkast. Bereid de rijst zoals aangegeven op de verpakking en besprenkel daarna met wat rijstazijn. Snijd de komkommer, mango en avocado in stukjes.
- Meng de ingrediënten voor de saus door elkaar. Verdeel de blokjes zalm, rijst, komkommer, avocado en mango over 2 kommen en verdeel dit in aparte vlakken. Garneer de poke bowl wat alfalfa, limoen mayo saus en sesamzaadjes. Eet smakelijk!
Bekijk ook eens dit recept voor poke bowl met krokante kip.