Deze keer delen we met jullie het recept van een heerlijke romige spaghetti met spinazie en gebakken garnalen. Smakkvol, romig en makkelijk te bereiden!
Nodig
4 personen
Bereiding
25 minuten
- Breng een pan met water aan de kook en kook de spaghetti volgens de verpakking gaar en vang wat kookvocht op.
- Verhit een beetje olie in een pan en bak de garnalen 2 a 3 minuutjes net gaar en bestrooi ze ondertussen met een beetje peper en zout. Haal de garnalen uit de pan.
- Snipper de ui en de knoflook en fruit aan in dezelfde pan. Voeg de spinazie toe en verwarm deze in de pan. Roer de creme fraiche erdoor. Proef of de saus nog een snufje peper of zout nodig heeft. Schep dan ook de spaghetti en garnalen erdoor en warm nog een minuutje door.
- Tip: als je de saus wat dunner wil maken, kun je nog wat kookvocht toevoegen. Ook lekker met wat pesto erdoor (toevoegen met de creme fraiche).