Geniet van de smaken van deze pasta met cannellini bonen saus en feta – een romige, hartige saus met een vleugje citroen en walnoten. Perfect voor een snelle en voedzame maaltijd!
Nodig
4 personen
Bereiding
25 minuten
- Kook de pasta gaar in ca. 10 minuten. Vang een beetje kookvocht op bij het afgieten.
- Doe de cannellini bonen in de keukenmachine en voeg ¾ van de feta, spinazie, knoflook, citroensap, chili, oregano en peper toe en mix door elkaar tot een gladde saus.
- Verhit een eetlepel olie in een pan en voeg de groentesaus toe. Voeg de gekookte pasta toe en schep erdoor. Halveer de tomaatjes en schep door de pasta en verwarm even mee.
- Schep ook de grof gehakte walnoten erdoor. Proef of de pasta goed op smaak is en voeg eventueel een snuf peper en zout toe.
- Schep de pasta op borden en maak het af met extra feta, walnoten en eventueel wat peterselie.
- Tip: gebruik verse spinazie of ontdooide en goed uitgelekte spinazie uit de diepvries.
- Gebruik vegan feta voor een vegan recept. Eet smakelijk!