Eet jij graag pecan pie en baked oats? Voeg ze samen in dit heerlijke ontbijtje. Extra lekker met wat plantaardige yoghurt erbij.
Nodig
4 personen
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180° graden en vet een ronde ovenschaal in met wat olie of bakspray.
- Mix de havermout, havermeel, kokosbloesemsuiker, chiazaad, kaneel, bakpoeder en een snufje zout in een mengkom en voeg daarna de plantaardige melk en vanille-extract toe.
- Hak 40 g pecannoten fijn en voeg deze toe. Mix het door het beslag. Zet even opzij terwijl je de overige pecannoten bakt in de pan.
- Zet een koekenpan op het vuur en verhit een beetje olie. Voeg de rest van de pecannoten, ahornsiroop en een snufje zout toe en bak de noten 3-4 minuten of tot ze crispy zijn.
- Verdeel de pecannoten over het beslag en zet de schaal vervolgens in de oven. Bak de pecan pie 35 minuten.
- Laat de taart eventjes afkoelen voordat je er stukken van snijdt. Serveer vervolgens met plantaardige yoghurt. Enjoy!