Een frisse salade met gerookte zalm, romige avocado en frisse komkommer met een eenvoudige mosterd dille dressing. Lekker met walnoten.
Nodig
2 personen
Bereiding
15 minuten
- Was de veldsla en de komkommer.
- Scheur de sla eventueel in kleinere stukken en snijd de komkommer in kwartjes.
- Snijd de verse dille fijn.
- Maak de dressing door de helft van de verse dille, olijfolie, mosterd dille saus en peper en zout met elkaar te mengen.
- Meng de sla met de komkommer en de 2/3 van de dressing goed door elkaar.
- Snijd de avocado in plakjes en de gerookte zalm in kleinere stukjes.
- Verdeel de avocado, zalm en walnoten over de salade. Verdeel de rest van de verse dille en de dressing erover.
- Serveer de salade meteen.
- Tip: Eet je de salade op een later moment? Doe de dressing er dan pas later overheen, zodat de sla niet slap wordt. Eet smakelijk!