Heerlijke couscous met kikkererwten, groenten en amandelen. Een makkelijk én lekker recept dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan.
Nodig
2 personen
Dressing
Bereiding
5 + 10 minuten
- Bereid de couscous volgens bereidingswijze op de verpakking. Vaak is dit even stomen in gekookt water.
- Snijd de knoflook fijn en de lente-ui in ringen.
- Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook aan samen met de helft van de lente ui.
- Snijd de paprika, courgette & aubergine in blokjes.
- Voeg deze toe aan de pan met lente-ui en knoflook en voeg hierbij ook de Italiaanse kruiden toe.
- Spoel de kikkererwten goed af.
- Doe de couscous, gebakken groenten, kikkererwten, Verse peterselie, overgebleven lente-ui en rucola samen in een schaal en meng goed.
- Serveer met de amandelen, olijfolie & citroensap.