Geniet nu extra van je ontbijt met deze vegan en glutenvrije ontbijt brownies, gemaakt met havermeel, gemengde notenpasta en banaan. Een heerlijke traktatie die je zo nu en dan kunt kiezen als ontbijt of als lekkernij voor bij een kop koffie!
Nodig
6 muffins
Bereiding
- Verwarm de oven op 200° graden.
- Prak de bananen in een kom.
- Voeg de pindakaas, het meel, cacaopoeder, bakpoeder en eventueel het proteïnepoeder toe.
- Voeg daarna ook de kaneel, agave, zout en plantaardige melk toe en roer goed door elkaar.
- Schep op het laatst de walnoten erdoor.
- Giet het mengsel in een bakvorm bekleed met bakpapier of goed ingevet. Doe er eventueel nog wat extra walnoten bovenop.
- Bak de ontbijt brownies ca. 25 minuten in de oven. Ze zijn nog lekker smeuïg vanbinnen. Wil je ze iets vaster? Dan kun je de oventijd iets verlengen.
- Tips: check of het havermeel glutenvrij is. Maak ook havermeel zelf door havermout fijn te maken in een keukenmachine.
- Ook lekker met pecannoten of hazelnoten.