Eet je te weinig groenten? Maak dan deze glutenvrije groenten muffins met Italiaanse kruiden en wat geraspte kaas. Ideaal om mee te nemen als tussendoortje of lunch naar je werk!
Nodig
12 stuks
Bereiding
15 min + 25 min
- Verwarm de oven voor op 185° graden.
- Rasp de courgette en de wortel fijn.
- Doe de eieren, melk en daarna de gesmolten boter in een kom en klop los met een garde.
- Voeg het meel, het bakpoeder en een snuf zout en peper toe en meng tot een mooi egaal beslag.
- Voeg de courgette en de wortel samen met de Italiaanse kruiden en het knoflookpoeder toe en roer door elkaar.
- Als laatste voeg je de kaas toe. Meng het goed. Je kunt eventueel een klein beetje kaas bewaren om over de muffins heen te strooien voordat je ze afbakt.
Verdeel het beslag over 12 muffinvormpjes en bak voor 25 minuten op 185° graden. Eet smakelijk!