Hierbij het recept van een heerlijke gezonde glutenvrije salade met kikkererwten, feta, rode paprika en een dressing van olijfolie en citroen.
Benodigdheden
4 Personen
10 min.
Bereiding
- Spoel de kikkererwten af met water, dep ze vervolgens droog met een schone theedoek.
- Snijd de olijven, komkommer, rode paprika, koriander en lente ui fijn.
- Meng in een schaal de kikkererwten, olijven, veldsla, komkommer, rode paprika, koriander en lente ui. Verdeel hier overheen de olijfolie, citroensap, snuf zout en peper en de feta.
- Meng in een schaal de kikkererwten, olijven, veldsla, komkommer, rode paprika, koriander en lente ui. Verdeel hier overheen de olijfolie, citroensap, snuf zout en peper en de feta.
- Schep alles een keer goed door elkaar.
- Tips: Ook lekker om nog (geroosterde) noten toe te voegen.