Hierbij een heerlijke kruidige kip maaltijdsalade met geroosterde kikkererwten, gecombineerd met mango en cashewnoten en een frisse dressing. Bedankt voor het delen Sandra, op naar het recept! →
Nodig
Dressing:
Bereiding
- Verwarm de oven op 200 graden. Laat de kikkererwten uitlekken en dep droog. Doe ze in een kom met 1 eetlepel tandoori kruiden en 1 eetlepel olie. Meng door elkaar en verdeel over een bakplaat met bakpapier en rooster ca. 20 a 25 minuten licht krokant in de oven.
- Doe de stukjes kip in een kom en voeg ook 1 eetlepel tandoori kruiden en olie toe en meng. Bak de kip in een pan. Snijd de mango in blokjes en de komkommer en radijsjes in plakjes. Meng de ingrediënten van de dressing door elkaar.Verdeel de sla in een kom of borden en verdeel de mango, komkommer, radijsjes, kikkererwten er over. Schep de kip tandoori erop en besprenkel met de limoen dressing. Garneer de kip tandoori salade met cashewnoten.
- Verdeel de sla in een kom of borden en verdeel de mango, komkommer, radijsjes, kikkererwten er over. Schep de kip tandoori erop en besprenkel met de limoen dressing. Garneer de kip tandoori salade met cashewnoten. Eet smakelijk!